De Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed heeft toestemming gegeven om een artikel uit hun tijdschrift van 2023/1 geheel (inclusief foto's en tekst) over te nemen op deze website.

 

Het artikel in het tijdschrift is dusdanig van aard dat ik twee verschillende uitvoereningen heb gemaakt:
- een standaard uitvoering
- een speciale uitvoering

 

De standaard uitvoering is een lay out zoals je gewend bent op deze website. Dat artikel is op vrijwel elk medium (desktop pc, laptop, tablet (horizontaal houden) etc.) uitvoerbaar. Op kleinere media moet je er wel wat moeite voor doen.

 

De speciale uitvoering is in principe alleen goed te zien op een desktop pc, of een laptop (minimaal 15").
Op andere meda komt het artikel vervormd over.

 

Klik hier voor de standaard uitvoering.

 

Klik hier voor de speciale uitvoering.

 

Laat op Facebook of door midddel van een E-mail even weten wat je er van vindt. Daarvoor mijn dank!

 

Deze pagina maakt deel uit van www.nazatendevries.nl. Aan bovenstaande tekst is de uiterste zorg-vuldigheid besteed. Desondanks kunnen er best fouten voorkomen. Constateer je fouten en/of heb je vragen, correcties, aanvullingen......... geef die dan even aan mij door via mijn E-mail adres (zie rode balk boven). Wij hebben ons uiterste best gedaan om de auteurs van teksten/citaten en copyrightbepalingen van afbeeldingen te achterhalen. Mocht je rechthebbende zijn en hierover vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op via e-mail. Lees ook de 'Disclaimer' en 'Privacy' voor méér informatie en laat ook eens een bericht achter in het Gastenboek, dan weet ik waarvoor ik het doe.

Hoogeveen, 9 februari 2023.
Samenstelling: © Harm Hillinga.
Klik hier om naar het menu ARTIKELS te gaan.
Klik hier om terug te gaan naar de HOMEPAGE.
Top