Blog

 

Op deze blog staan géén artikels of verhalen, maar wordt o.a. bijgehouden als er wijzingen zijn op de website van NazatenDeVries.nl en wordt algemene informatie gegeven. De nieuwste informatie staat altijd bovenaan in de linker en/of rechter kolom.

Privacy en disclaimer zijn bijgewerkt

De onderwerpen Privacy en Disclaimer zijn per 21 januari 2021 bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste wettelijke voorwaarden.

Over het algemeen worden deze helaas weinig gelezen. Dat gebeurt niet alleen op de website NazatenDeVries.nl, maar geldt voor vrijwel alle websites. Toch is het verstandig ze in ieder geval éénmaal door te nemen. Zo ben je weer helemaal op de hoogte van waaraan een website moet voldoen.

 

 

De bezoeken aan NazatenDeVries.nl torenhoog

Image 02

Het bezoekersaantal is in 2020 enorm gegroeid. naar 454.241 bezoeken, waarbij 106.529 bladzijden zijn gelezen en 361.946 bestanden werden gezien. Dit conform de Webalizer Versie 2.21 van Hostnet.nl waar NazatenDeVries.nl wordt gehost.

Daarom heb ik vandaag een laagje slagroom en chocolade op mijn koffie gedaan.

 

 

Verhalen op de website van derden

Image

Verhalen op de website van derden is in het afgelopen jaar gestegen. Toch zou het mooi zijn als er nog meer verhalen over geschiedenis en genealogie geplaatst zouden worden van lezers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een leuk familieverhaal uit Groningerland of een artikel over de geschiedenis of een belangrijke gebeurtenis in of rond jouw woonplaats uit het verleden. Voor vragen kun je altijd terecht via e-mail.

 

 

 

Geplaatst:

Het item 'Help' is uitgebreid. Onder 1.2 > 3 wordt aangegeven waarom onderaan een artikel/pagina niet altijd meer werkt.

 

Geplaatst:

In het Submenu Artikelen is op 20 januari het menu 'Dorpen' weggevallen door een opmaakprobleem. Het gaat daarbij om een van de belangrijkste onderwerpen en een onderdeel waar tientallen artikelen in staan. Dit is nu opgelost. Excuus voor het ongemak.

 

 

Over ons

              

NazatenDeVries.nl is voor het eerst online gegaan medio 2008. Eerst is de website gehost op een eigen server en met een gratis account en in principe alleen bedoeld voor familieleden van NazatenDeVries.

Na een aantal jaren is overgestapt van een eigen server naar Hostnet.nl, alsmede naar een betaald account.

Omdat er totaal geen familienieuws meer bij de webmaster binnenkomt, is er gestopt met het plaatsen van familienieuws. Daarnaast zijn er steeds meer verhalen geplaatst over geschiedenis en genealogie. Dat heeft tot gevolg gehad dat het aantal bezoekers torenhoog is gestegen naar meer dan 33.000 bezoekers per maand.

 


Beeldscherm, tablet.....

 

            

Deze website is in principe niet geschikt om te bekijken op een smartphone.

Het is alleen mogelijk de website te bekijken op een redelijke tablet, een laptop of op het beeldscherm van een computer. Dat komt uitsluitend omdat NZD niet voor een smartphone is gemaakt. De aard van de menu's en de verhalen op NZD maken het niet mogelijk een en ander ook op een zeer kleine beeldscherm, zoals die van een telefoon weer te geven.